085-4012507 info@gelderkliniek.nl

Plastische Chirurgie

Het specialisme ‘plastische chirurgie’ is erg breed, en dat betekent dat een plastisch chirurg veel uiteenlopende behandelingen uitvoert. In het kort kun je zeggen dat een plastisch chirurg zich bezighoudt met het herstel van de vorm en functie van de buitenkant van het lichaam als dat door wat voor reden dan ook afwijkt van de normale vorm.

De Gelder Kliniek hanteert vier deelgebieden

  • Gezicht
  • Hand en pols
  • Lichaam
  • Voet en teen

Hand & Pols Chirurgie

Bij alles wat je dagelijks doet gebruik je je handen en vanzelfsprekend ook je polsen. Klachten aan de hand of pols kunnen al gauw leiden tot belemmeringen in het dagelijks functioneren zoals het beoefenen van je werkzaamheden of simpele dingen als koken of iets tillen.

Aandoeningen aan je hand of pols zijn vaak snel te verhelpen door middel van een kleine ingreep, maar soms is een operatie helemaal niet nodig. Naar aanleiding van een kort onderzoek stelt de Gelder Kliniek een advies op. Met een gedegen advies over aanpassingen en rust, eventueel gecombineerd met de begeleiding van een handtherapeut, kunnen diverse aandoeningen effectief verholpen worden.

Voet & Teen Chirurgie

Klachten aan je voeten of tenen zijn hinderlijk bij elke stap die je zet. Als je last hebt van klachten aan de voet kun je het best zo snel mogelijk advies vragen bij een specialist. Bij de Gelder Kliniek wordt in een consult gekeken wat de klachten zijn en waar deze vandaan komen. De meeste klachten kunnen al verholpen worden door een kleine ingreep, maar zelfs dit is in veel gevallen niet noodzakelijk. Vaak ligt de oplossing al in het juist verzorgen van de voet of teen, al dan niet met behulp van een pedicure of podotherapeut. Als je klachten ervaart, blijf er dan niet mee rondlopen! Neem contact op met de Gelder Kliniek zodat de klachten zo snel mogelijk verholpen kunnen worden.

Esthetische Chirurgie

Binnenkort meer informatie.