085-4012507 info@gelderkliniek.nl

Persoonlijke aandacht

elke afspraak dezelfde specialist

Rustgevende ambiance

een ontspannen sfeer

Korte toegangstijd

eerste consult binnen 1 week

Geen wachtlijsten

behandeling binnen 1 week

Over De Gelder Kliniek

Mijn naam is Diederik Hofstede en ik heb in 2021 de Gelder Kliniek opgericht in het mooie Winterswijk. Na vele jaren te hebben gewerkt in verschillende ziekenhuizen als plastisch chirurg ontstond de wens om een eigen kliniek te openen, zodat ik meer mijn eigen regie kan voeren en patiënten de tijd kan geven die ze echt verdienen.

Met mijn ervaring bij verschillende ziekenhuizen en klinieken, heb ik me gespecialiseerd op verschillende gebieden:

  • Plastische chirurgie
  • Hand en pols chirurgie
  • Voet en teen chirurgie
  • Esthetische chirurgie
Diederik Hofstede

Diederik Hofstede

Plastisch Chirurg | Hand Chirurg

Wie is Diederik?

Ik ben opgegroeid bij Leiden in de buurt, stad van hutspot en haring, maar de roots van mijn ouders liggen allebei in het oosten van het land. Na jarenlang in het westen te hebben gewoond, kwam er een plek vrij voor een praktijk in Winterswijk. Dat is het moment dat ik mijn biezen heb gepakt en ervoor koos om het westen te verlaten. De natuur en de gemoedelijkheid zorgen ervoor dat ons gezin zich hier echt thuis voelt.

Ik heb altijd al een passie gehad voor biologie en het menselijk lichaam, en na mijn opleiding tot arts heb ik een opleiding tot plastisch chirurg gevolgd. Het was al snel duidelijk dat mijn hart hier ligt: het precieze, het fijnzinnige en écht iets met mijn handen creëren vind ik het leukst. Je zou mij ook wel een ‘creatieve perfectionist’ kunnen noemen. Daarbij ontzorg ik mensen natuurlijk; zij gaan na een bezoek aan mijn kliniek opgelucht en/of zelfverzekerder de deur uit. Dat is ook de gedachte waar ik vanuit werk: ik wil het elke patiënt zo aangenaam mogelijk maken.

Aanpak

Als je voor een bezoek bij de Gelder Kliniek komt is gemoedelijkheid en persoonlijkheid iets wat je zult merken. Door de tijd te nemen voor een gesprek en goed te luisteren ben ik het best in staat om de juiste behandeling te kiezen. Als je op een operatietafel ligt met spanning of onzekerheid wil je de aandacht krijgen waar je behoefte aan hebt. Ik leg daarom duidelijk uit hoe ik te werk ga en wat de behandeling precies inhoudt. Ik ben altijd transparant en probeer zo veel mogelijk met je mee te denken en ervoor te zorgen dat iedereen met een fijn gevoel mijn kliniek verlaat.

De Gelder Kliniek is lid van;

  • De Nederlandse Vereniging voor Plastische Chirurgie (link)
  • De Nederlandse Vereniging voor Handchirurgie (link)
  • De Nederlandse Vereniging voor Esthetische Plastische Chirurgie (link)